Gulasz Z Warzyw Pieczonych-Korzeniowych

Gulasz Z Warzyw Pieczonych-Korzeniowych
Pieczony-korzeniowy gulasz warzywny jest Wegetariańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 196 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, pietruszka z płaskim liściem, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Z Warzyw Korzeniowych, Gulasz z wołowiny i warzyw korzeniowych, oraz Azjatycki Gulasz Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 7 składników w płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec w temperaturze 450 przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieścić mieszaninę warzyw w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać mąkę, imbir i szałwię; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
6
Dodać bulion warzywny i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
7
Posypać każdą porcję 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki i top z 1 łyżeczką crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn