Francuski gulasz z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 318 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.12 za porcję. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz przyprawioną sól, cebulę, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Francusku, Gulasz Wołowy Po Francusku, oraz Gulasz Wołowy Po Francusku.
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
Tapioka
Ciasto Kukurydziane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Na wierzch ułożyć kurczaka, posypać przyprawioną solą. Przykryć i gotować na niskim ogniu przez 6 do 7 godzin lub na wysokim ogniu przez 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Wymieszać z sosem do makaronu Classico® Four Cheese Alfredo. W razie potrzeby podawać z francuskim chlebem.
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Baron des Chartrons Bordeaux z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Baron des Chartrons Bordeaux
Piękny jasny czerwony, z blaskiem młodego wina. Nos jest pełen świeżych owoców, wiśni i nut runa leśnego. Na podniebieniu to wino ma równowagę i finezję. Eleganckie wino, o dyskretnej taninowej strukturze, czystym ataku i długim, aromatycznym ustach.Mieszanka: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon