Gulasz Z Kluskami Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj gulaszu z indyka. Ten przepis zawiera 6 porcji z 283 kalorie, 23G białka, oraz 10g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, rosół z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Adorable Applesauce Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Gulasz Z Kluskami Z Indyka, Gulasz Z Pierożków Z Dziczyzny, oraz Gulasz z pieróg z kurczakiem i marchewką.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Zdjąć do ręczników papierowych; osuszyć, rezerwując 2 łyżeczki ociekające.
Gotuj indyka w ociekaniu, aż nie będzie już różowy.
Dodaj marchew, 1-3 / 4 szklanki wody, bulion, cebulę, seler, rozmaryn i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20-30 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.
Połączyć mąkę i pozostałą wodę, aż będzie gładka; wymieszać z mieszaniną indyka. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wyrzucić liść laurowy. Wymieszać z solą, pieprzem i boczkiem.
W małej misce wymieszać biszkopty i mleko. Upuść ciasto w sześciu kopcach na gotującym się gulaszu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż wykałaczka włożona do Pierożka wyjdzie czysta (nie podnosić przykrycia podczas gotowania).