Gulasz z fasoli i pomidorów z szałwią
Gulasz z fasoli i pomidorów z szałwią może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Za 85 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten hor d ' oeuvre ma 273 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, białe wino, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem niezłe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz z białej fasoli, jarmużu i pomidorów, Ciepły gulasz z pomidorów i białej fasoli, oraz Gulasz z pomidorów i białej fasoli z Ditalini.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i smaż, aż lekko się zrumieni.
Wlej białe wino i gotuj na wolnym ogniu przez minutę.
Wlej pomidory sokiem i wodą, dopraw pieprzem, szałwią, tymiankiem i liściem laurowym. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez około 20 minut.
Wlej fasolę i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 20 minut, aż gulasz zgęstnieje i smaki się połączą.
Usuń liść laurowy, posmakuj i dopraw solą i pieprzem przed podaniem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Ruffino Prosecco wykonane z ekologicznych winogron. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Ruffino Prosecco z ekologicznych winogron
Bukiet jest pachnący i pęka nutami owocowymi. Ma czyste aromaty jabłek, gruszek i cytrusów, którym towarzyszą nuty glicynii. Ostry, czysty i delikatny z drobnymi bąbelkami na podniebieniu. Intensywne smaki jabłka i brzoskwini prowadzą do przyjemnego wykończenia z utrzymującymi się nutami owocowymi i kwiatowymi.