Gulasz wołowy z pierogami Cheddar

Gulasz wołowy z pierogami Cheddar
Przepis gulasz wołowy z pierogami Cheddar można zrobić w około 1 godzinę i 55 minut. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 34g białka, oraz 20g tłuszczu. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, sól cebulową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 63%. Gulasz z pomidorów i harissy z pierogami cheddar, Gulasz pomidorowo-warzywny z pierogami z sera Cheddar, oraz Wołowina w sosie z pierogami Tymiankowymi Cheddar są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć. W holenderskim piekarniku brązowa wołowina w oleju partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
W razie potrzeby dodaj wodę, bulion, sos zrumieniający, sól cebulową i sól czosnkową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
średnie Ciasto Dyniowe Każda)średnie Ciasto Dyniowe Każda)
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
4
Dodaj marchewki i cebulę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10-15 minut dłużej lub do miękkości warzyw. Dodaj zieloną fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski1/2 średniego Ogórka, Obranego, Pozbawionego Gniazd Nasiennych I Pokrojonego W Paski
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
W przypadku pierogów połącz mieszankę biszkoptową i ser. Dodaj tyle mleka, aby uzyskać miękkie ciasto. Upuść łyżki stołowe na gotujący się gulasz. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-12 minut (nie podnoś przykrycia) lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do kluski wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej1/2 Funta Miękko Mielonej Włoskiej Kiełbasy Johnsonville®, Gotowanej I Pokruszonej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone1/4 Szklanki Posiekanej Pieczonej Czerwonej Papryki Lub 1 Słoik (2 Uncje) Pimientos, Odsączone
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
6
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu wołowego. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Happy Face Syrah. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Wielki hitter Świata Rodanu, na nosie Stary Świat ziemisto-zielny aromat. Jasny Boysenberry, owoce jeżyny z przodu, a następnie wspaniała śliwka, wykończenie moreli! Pieprz, goździk i odrobina rozmarynu przyczyniają się do złożoności tego wina, uzupełnionej jego średnim ciałem i pięknym głębokim kolorem. Pary świetnie z szeroką gamą grilla! Tri-tip, czerwone mięso i mój ulubiony burger z serem pleśniowym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn