Gulasz wołowy z pieczarkami Shiitake

Gulasz wołowy z pieczarkami Shiitake
Powolne gotowanie gulasz wołowy z grzybami Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 261 kalorii, 20g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gotowe do jedzenia marchewki, liście majeranku, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnoopalacz gulasz wołowy z pieczarkami, Gulasz wołowy z grzybami Shiitake, oraz Pieczeń mięsna z pieczarkami Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodaj wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin. Dobrze wymieszać przed podaniem. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn