Gulasz wieprzowy w Zielonej salsie

Gulasz wieprzowy w Zielonej salsie
Gulasz wieprzowy w Zielonej salsie wymaga ok. 1 godzina i 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 329 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony kminek, majeranek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Wieprzowy Zielony Chili, Gulasz wieprzowo-Zielony Chili, oraz Gulasz Wieprzowy Z Zielonym Chili.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać mąkę, 1 łyżeczkę soli, pieprz i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść pokrojoną w kostkę wieprzowinę i dobrze wymieszaj, aby pokryć mięso przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać oliwę w dużym, ciężkim piekarniku lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu, aż olej się połyska. Pracując partiami, jeśli to konieczne, umieść mięso na gorącej patelni w jednej warstwie. Smażyć wieprzowinę na patelni, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjąć wieprzowinę do miski i przykryć, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Ugotować i wymieszać cebulę w gorącej patelni na średnim ogniu, dodając więcej oliwy z oliwek, jeśli to konieczne, aż cebula będzie przezroczysta i zacznie brązowieć, o 7 protokół. Odstawić mięso na patelnię i wymieszać z czosnkiem, pomidorami, chiles, majerankiem, posiekaną kolendrą i wodą. Sprawdź przyprawy i w razie potrzeby dodaj 1 szczyptę soli do smaku. Przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny. Odtłuścić nadmiar tłuszczu z gulaszu przed podaniem w miseczkach, przyozdobione odrobiną kwaśnej śmietany i gałązką kolendry na każdej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
MajeranekMajeranek
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn