Gulasz Wieprzowy Do Zbioru
Gulasz wieprzowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 468 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 462 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz sól, rosół z kurczaka, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Harvest Butternut & Pork Gulasz, Gulasz Wieprzowy Wolnoopalający, oraz Slow Cooker Fall Harvest Gulasz Wieprzowy.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i gotować, aż lekko rumiane ze wszystkich stron. Wymieszać czosnek i cebulę, i nadal gotować, aż cebula zmięknie, a wieprzowina jest jędrna, a nie Różowy, o 5 protokół.
Do dużego rondla włożyć wieprzowinę i cebulę.
Wlać bulion z kurczaka i doprawić solą, rozmarynem, szałwią i liściem laurowym. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wymieszać w dyni, jabłka, ziemniaki, i marchew. Powrót do gotować na wolnym ogniu, a następnie gotować, odkryte, aż squash i jabłka są miękkie, o 20 protokół.
Usunąć liść laurowy i podawać.