Gulasz wieprzowo-warzywny
Gulasz wieprzowo-zielony może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka piwa oktoberfest, pieczeń z łopatki wieprzowej, hominy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Gulasz Z Rzepy, Gulasz Z Rzepy, oraz Gulasz z soczewicy z szynką i zieleniną.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę na 3-calowe kawałki; posypać równomiernie solą i pieprzem i umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Wymieszać z piwem, bulionem i cebulą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 1 1/2 do 2 godzin lub aż wieprzowina strzępy łatwo z widelcem.
Wyjąć wieprzowinę i rozdrobnić 2 widelcami. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni bulionu w holenderskim piecu.
Powrót wieprzowinę do holenderskiego pieca, i mieszać w zieleni i hominy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy piwa Saint Arnold Oktoberfest.
Kuchnia Express gulasz wieprzowo-warzywny: Pomiń sól. Substitute 2 (17-oz.) pakiety w pełni gotowane pieczeń wieprzowa au jus do pieczenia łopatki wieprzowej. Pieczeń wieprzową opłukać i rozdrobnić.
Połącz wieprzowinę, pieprz, piwo, bulion i cebulę w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut. Wymieszać z zielenią i hominy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Uwaga: do celów testowych użyliśmy Hormel Pork Roast Au Jus.