Gulasz Warzywno-Wołowy
Gulasz warzywno-wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 359 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wody, piwa, mięsa gulasz wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Warzywny Gulasz Wołowy, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Gulasz wołowo-warzywny.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Dodać bulion wołowy i dalej 9 składników (bulion przez czarny pieprz), mieszając do połączenia; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 45 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić gałązki liścia laurowego i tymianku.
Połącz 1/4 szklanki wody, mąki, soku z cytryny i cukru, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny wołowiny, stale mieszając; doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 minuty lub do lekko grube, stale mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.