Gulasz z pieczarkami i burgund może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.77 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 1059 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz zapas grzybów, pancettę, kilka gałązek tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Burgundzki, Gulasz Wołowy Po Burgundzku, oraz Gulasz Wołowy Burgund dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, dodaj pancettę lub boczek, jeśli używasz, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać grzyby i gotować, aż brązowy i miękkie, o 15 protokół lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Dodaj cebulę, marchew, seler, czosnek, liście laurowe, sól, pieprz, majeranek i tymianek. Gotować, przykryte, 10 minut więcej, mieszając od czasu do czasu, aby zmiękczyć warzywa. Wymieszaj mąkę przez 1 minutę, a następnie dodaj pastę pomidorową i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Majeranek
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(duża Tuba)
5
Dodać wino i zmniejszyć o połowę, kilka minut, a następnie dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aby nieco zagęścić. Całkowicie ostudzić i przechowywać do posiłku make-ahead, podgrzać na średnim ogniu do bąbelków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Podczas gdy gulasz simmers, doprowadzić wodę do wrzenia, sól i gotować z makaronu jajko tuż przed jesteś gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Gulasz
7
Odsączyć je, gdy będą miały mały kęs i dodać z powrotem do gorącego garnka, wymieszać z masłem, solą i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia