Gulasz Miso

Gulasz Miso
Gulasz Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.2 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz kapustę napa, scallion, miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Miso, Gulasz Miso, oraz Serdeczny Gulasz Miso.

Instrukcje

1
Arame namoczyć w 1 szklance przefiltrowanej wody w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Umyć quinoa w 3 zmiany zimnej wody w misce, odprowadzanie quinoa na sicie za każdym razem, a następnie umieścić quinoa w rondlu 2-do 3-quart z kombu i 1 szklanka przefiltrowanej wody. Dusić, odkryte, aż quinoa jest po prostu przetargu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KombuKombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Odcedzić na sitku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Około 10 minut przed quinoa odbywa się, gotować cebulę w oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zacznie brązowy, o 5 minut, następnie dodać czosnek i gotować, mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodaj tofu, marchew, shiitakes, i pozostałe 2 1/2 szklanki przefiltrowanej wody i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż marchew jest po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Usunąć kombu z quinoa i wyrzucić. Wymieszać quinoa do gulaszu, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KombuKombu
GulaszGulasz
7
Umieścić miso w małej misce i dodać 1/4 szklanki płynu do gulaszu, ubijając, aż miso zostanie włączone, a następnie wymieszać mieszaninę do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Odcedzić i opłukać arame i dodać do gulaszu wraz z bok choy i tamari, mieszając połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
TamariTamari
GulaszGulasz
9
Gulasz podzielić na 2 miseczki i posypać szalką i płatkami dulse.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
DulseDulse
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
* Dostępne na rynkach azjatyckich, w sklepach z żywnością naturalną i edenfoods.com.
11
** Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, sklepach z żywnością naturalną i ethnicgrocer.com.
12
*** Dostępne na rynkach azjatyckich, sklepach z żywnością naturalną i Uwajimaya (800-889-1928).
13
**** Dostępne w sklepach z żywnością naturalną.
14
***** Dostępne na rynkach azjatyckich, w sklepach z żywnością naturalną i seaveg.com.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn