Gulasz Miso

Gulasz Miso
Gulasz Miso to bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, wodę, kapustę napa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Miso, Gulasz Z Owoców Morza Miso, oraz Serdeczny Gulasz Miso.

Instrukcje

1
Arame namoczyć w 1 szklance przefiltrowanej wody w małej misce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Umyć quinoa w 3 zmiany zimnej wody w misce, odprowadzanie quinoa na sicie za każdym razem, a następnie umieścić quinoa w rondlu 2-do 3-quart z kombu i 1 szklanka przefiltrowanej wody. Dusić, odkryte, aż quinoa jest po prostu przetargu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KombuKombu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Odcedzić na sitku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
4
Około 10 minut przed quinoa odbywa się, gotować cebulę w oleju w 3-do 4-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zacznie brązowy, o 5 minut, następnie dodać czosnek i gotować, mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj tofu, marchew, shiitakes, i pozostałe 2 1/2 szklanki przefiltrowanej wody i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż marchew jest po prostu miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
MarchewMarchew
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Usunąć kombu z quinoa i wyrzucić. Wymieszać quinoa do gulaszu, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
KombuKombu
GulaszGulasz
7
Umieścić miso w małej misce i dodać 1/4 szklanki płynu do gulaszu, ubijając, aż miso zostanie włączone, a następnie wymieszać mieszaninę do gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MisoMiso
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Odcedzić i opłukać arame i dodać do gulaszu wraz z bok choy i tamari, mieszając połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
TamariTamari
GulaszGulasz
9
Gulasz podzielić na 2 miseczki i posypać szalką i płatkami dulse.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
DulseDulse
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
* Dostępne na rynkach azjatyckich, w sklepach z żywnością naturalną i edenfoods.com.
11
** Dostępne w sklepach z żywnością specjalistyczną, sklepach z żywnością naturalną i ethnicgrocer.com.
12
*** Dostępne na rynkach azjatyckich, sklepach z żywnością naturalną i Uwajimaya (800-889-1928).
13
**** Dostępne w sklepach z żywnością naturalną.
14
***** Dostępne na rynkach azjatyckich, w sklepach z żywnością naturalną i seaveg.com.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn