Gulasz Jęczmienny Wołowy
Gulasz jęczmienny wołowy to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 20g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz tymianek, bulion wołowy, majeranek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Jęczmienny Wołowy, Gulasz Wołowo-Jęczmienny, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku, brązowe mięso w oleju w partiach.
Wyjąć i odstawić na bok. Na tej samej patelni podsmażyć cebulę, aż będzie chrupiąca.
Dodać bulion, jęczmień, przyprawy i wołowinę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodaj marchew; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 30-40 minut lub do mięsa i marchewki są miękkie.
Dodać natkę pietruszki tuż przed podaniem.