Gulasz Jagnięcy Z Migdałami I Morelami

Gulasz Jagnięcy Z Migdałami I Morelami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu jagnięcego z migdałami i morelami. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz pieprz, masło, laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy z migdałami i morelami, Marokańska jagnięcina z morelami, migdałami i miętą, oraz Przyprawiony gulasz jagnięcy z morelami.

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki0Batoniki toffi Heath1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia1 łyżka miodu, plus dodatkowa ilość do skropienia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew, pokrojona w plastry o grubości 1/2 calamarchew, pokrojona w plastry o grubości 1/2 cala0Batoniki toffi Heathcayennecayenne7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion z kurczaka lub wodabulion z kurczaka lub woda1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreolody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2laski cynamonulaski cynamonu3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone morele, grubo posiekane lub rodzynkisuszone morele, grubo posiekane lub rodzynki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka płaska, posiekanapietruszka płaska, posiekana2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany0Batoniki toffi Heathkolendra mielonakolendra mielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoimbir mielonyimbir mielony791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami12 łyżeczki czosnku w proszkuświeżo wyciśnięty sok z cytryny (opcjonalnie)świeżo wyciśnięty sok z cytryny (opcjonalnie)0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcebula drobno posiekanacebula drobno posiekana0Batoniki toffi Heathkurkumakurkuma1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 kij) niesolone masło(1 kij) niesolone masło1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemigdały całe i blanszowanemigdały całe i blanszowane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn