Gulasz Garbanzo i Greens
Gulasz Garbanzo i Greens to bezglutenowe danie główne. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 381 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonego kminku, cebula, kiełbasa chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Garbanzo Beans & Greens, Orecchiette z zieleniną, fasolą Garbanzo i ricottą Salata, oraz Gulasz Garbanzo.
Instrukcje
Podgrzej żeliwną patelnię na dużym ogniu.
Umieść chiles na patelni; spłaszczyć łopatką. Gotować 5 sekund z każdej strony lub do poczernienia.
Połączyć tosty chiles i 2 szklanki wrzącej wody w misce; odstawić 20 minut lub do miękkości.
Umieść mieszaninę chile w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj posiekaną cebulę, posiekane chorizo, i mielony czosnek; gotować 5 minut lub aż rumiane, często mieszając.
Dodać mieszaninę puree chile, szwajcarski chard, a następnie 5 składników (przez pomidory); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podawać zupę z tortillami; posypać queso fresco.