Gulasz Brunszwicki

Gulasz Brunszwicki
Gulasz Brunswick może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 581 kalorii. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Brunszwicki, Gulasz Brunszwicki, oraz Gulasz Brunszwicki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Królika osuszyć i posypać równomiernie 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Cały KrólikCały Królik
SólSól
2
Mąkę i cayenne wymieszać w płytkiej misce, a następnie zanurzyć w mące królika, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Cały KrólikCały Królik
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w szerokim 6-do 7-quart ciężkiego garnka na średnim ogniu, aż migocze. Brązowa połowa królika, obracająca się raz, w sumie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przenieść na talerz.
5
Dodać 1 łyżkę oleju do garnka i brązowy pozostały królik; przenieść do płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodaj pozostałą łyżkę oleju do garnka wraz z cebulą, papryka, czosnek, 3/4 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu i gotować, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, aż warzywa zmiękną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodaj liść laurowy, bulion, pomidory z sokiem i królika z dowolnymi sokami mięsnymi z talerza i przynieś na wolnym ogniu. Dusić, pod przykryciem, 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Liście LauroweLiście Laurowe
Cały KrólikCały Królik
BulionBulion
MięsoMięso
8
Wymieszać kukurydzę i fasolę lima, następnie dusić, odsłonięte, aż gulasz jest lekko zagęszczony i warzywa są miękkie, 15 do 20 minut. Doprawić solą i pieprzem. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola LimaFasola Lima
WarzywaWarzywa
Liście LauroweLiście Laurowe
KukurydzaKukurydza
GulaszGulasz
9
W jednej porcji, przy założeniu ośmiu porcji: 445 kalorii, 25g tłuszczu (6G nasyconego), 86mg cholesterolu, 523mg sodu, 29g węglowodanów, 5G błonnika, 28g białka
10
Gourmet
11
Zobacz analizę danych żywieniowych tego przepisu "
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn