Guaro Sour
Guaro Sour może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody klubowej, cukier, pęknięty lód, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 67 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez SippitySup. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Tropical Guaro Bloody Mary, Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca, oraz Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix.
Instrukcje
Dodać cukier i wapno kliny na dno podwójne staromodny lub podobnej wielkości ciężkie dno skały szkła.Użyj długiego drążka koktajlowego lub niewłaściwego końca drewnianej łyżki, aby zmiażdżyć limonki, aż sok zostanie wyjęty i skórki zostaną posiniaczone.W szklance pozostaw miąższ, skórki i słodki sok; napełnij szklankę pękniętym lodem.
Wlać guaro na lód; top z odrobiną sody klubowej, do smaku.
Udekorować gałązką mięty; podawać ze słomką do mieszania i popijania.Uwaga: biały rum lub cachaça cane spirit można zastąpić guaro.