Grzyb Ragu jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marsalę, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grzyb Ragu, Ragu Grzybowo-Pomidorowy, oraz Ragu z kiełbasą i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni rozgrzać olej. Podczas prawie palenia, dodać cebulę i czosnek na średnim ogniu, aż cebula zwiędną, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem. Podnieść ciepło do wysokiej i saute aż grzyby są miękkie i cała ciecz odparowała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
3
Zdjąć patelnię z ognia i wlać Marsala. Powrót patelni do pieca i pozostawić wino do odparowania, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec
Patelnia
4
Dodaj bulion z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu przez 1/2 godziny, aż sos zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
SOS
5
Dodać śmietanę i dobrze wymieszać. Zdjąć patelnię z ognia i dodać świeże zioła i parmezan i dokładnie wymieszać.