Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 2G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli 1,81 zł za porcję spadnie Twój budżet, toasty z kapusty i grzybów mogą być spektakularne Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, sól i pieprz, liście estragonu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzanki z kapusty i grzybów, Karczochy I Grzanki, oraz Grzanki grzybowe z Rocchettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej żaroodpornej misce przykryj suszone borowiki 1 szklanką wrzącej wody i odstaw do zmiękczenia, około 15 minut.
Dodać porcini i shiitake i doprawić solą i pieprzem. Gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż shiitake zmiękną i lekko rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
5
Dodać szalotka i czosnek i gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodaj płyn do namaczania porcini, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie. Gotować, aż płyn odparuje, około 5 minut. Zeskrobać mieszaninę do miski.