Grzane Wino Galaretki Cukierki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj cukierków z galaretką z grzanego wina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paski skórki pomarańczowej, sproszkowane pektyny owocowe, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Galaretka Z Grzanego Wina, Cukierki Z Galaretką Cytrynową, oraz Cukierki Z Galaretką Pomarańczową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połączyć wino, skórkę pomarańczową, sok, laskę cynamonu i goździki; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (nie gotować) na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło; dusić delikatnie, odkryte, 10 minut, aby umożliwić smaki do mieszania.
Linia A 9x5-in. patelnia bochenkowa z folią; folia powlekana sprayem do gotowania. Szczep mieszankę wina, odrzucając skórkę pomarańczową i przyprawy. Powrót grzane wino do rondla; wymieszać pektyny i sody oczyszczonej.
Podgrzać na średnim i wysokim ogniu.
Tymczasem w dużym rondlu połącz cukier i syrop kukurydziany; doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Wymieszać z mieszaniną wina. Nadal gotować 1 minutę, stale mieszając.
Usuń z ciepła; w razie potrzeby odtłuść pianę. Natychmiast wlać do przygotowanej patelni.
Odstawić do Ustawienia, około 5 godzin lub na noc.
Do powlekania, posypać 2 łyżki cukru na 14x12-in. arkusz pergaminu. Odwróć cukierki na cukier. Nożem zanurzonym w ciepłej wodzie pokrój cukierki w 1-in. kwadraty; zalać pozostałym cukrem.
Przenieś cukierki do stojaka z drutu.
Odstawić, odsłonięte, w temperaturze pokojowej przez noc. Przechowywać w szczelnych pojemnikach do 1 tygodnia.