Grzane Wino Galaretki Cukierki

Grzane Wino Galaretki Cukierki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj cukierków z galaretką z grzanego wina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paski skórki pomarańczowej, sproszkowane pektyny owocowe, syrop kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Galaretka Z Grzanego Wina, Cukierki Z Galaretką Cytrynową, oraz Cukierki Z Galaretką Pomarańczową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu połączyć wino, skórkę pomarańczową, sok, laskę cynamonu i goździki; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (nie gotować) na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło; dusić delikatnie, odkryte, 10 minut, aby umożliwić smaki do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odstawić 1 godzinę.
3
Linia A 9x5-in. patelnia bochenkowa z folią; folia powlekana sprayem do gotowania. Szczep mieszankę wina, odrzucając skórkę pomarańczową i przyprawy. Powrót grzane wino do rondla; wymieszać pektyny i sody oczyszczonej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
PektynaPektyna
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Podgrzać na średnim i wysokim ogniu.
5
Tymczasem w dużym rondlu połącz cukier i syrop kukurydziany; doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Wymieszać z mieszaniną wina. Nadal gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Usuń z ciepła; w razie potrzeby odtłuść pianę. Natychmiast wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Odstawić do Ustawienia, około 5 godzin lub na noc.
8
Do powlekania, posypać 2 łyżki cukru na 14x12-in. arkusz pergaminu. Odwróć cukierki na cukier. Nożem zanurzonym w ciepłej wodzie pokrój cukierki w 1-in. kwadraty; zalać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Przenieś cukierki do stojaka z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Odstawić, odsłonięte, w temperaturze pokojowej przez noc. Przechowywać w szczelnych pojemnikach do 1 tygodnia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn