Gruyere i tarty z pieczarkami

Gruyere i tarty z pieczarkami
Gruyere i tarty grzybowe wymagają około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 89g tłuszczu, oraz w sumie 1430 kalorii. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby shiitake, boczniaki, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Placki Z Grzybami I Gruyère, Jabłkowe Tarty Gruyère, oraz Tarty Szparagowe I Gruyere.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać czosnek i saute przez kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4
Dodać grzyby, szczyptę soli i pieprzu, szczypiorek i ocet sherry. Gotować, aż zmiękną i lekko chrupiące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ocet SherryOcet Sherry
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
5
Wyjmij mieszaninę grzybów z patelni i dodaj do robota kuchennego. Pulse kilka razy posiekać drobno posiekać grzyby i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
W dużej misce, dodać jajka, śmietanę, sól i pieprz, do smaku. Dobrze ubić trzepaczką, aż do równomiernego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Puszki na muffinki wyłożyć ze skorupkami i podzielić mieszankę grzybową między skorupki. Przykryj kremem jajecznym i wierzch serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
8
Piec, aż krem ustawi, o 22 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika na tacę i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn