Gruszki z Telemem i kompotem figowym

Gruszki z Telemem i kompotem figowym
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 6 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka gruszek anjou, figi, tawny port i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Jabłka gruszki i Daktyle Chutney / kompot, Tarta ze szparagami i Telemem, oraz Grillowana Bruschetta Z Telemem, Miodem I Figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć port i figi w małym rondlu; gotować, pokryte, na małym ogniu 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 20 minut.
3
Ułóż 4 plastry gruszki na każdym z 6 talerzy deserowych; top każdej porcji z 1 plasterkiem sera. Podziel kompot figowy równomiernie między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn