Groszek Wiosenny
Groszek wiosenny może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, grubo zmielony pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Wiosenna sałatka ze szparagów, rampy, groszku i groszku, z jajkiem gotowanym i skórką cytrynową Vinaigrette, Prawie wiosenny groszek, oraz Groszek wiosenny z szynką i ziołami.
Instrukcje
Groszek ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól; odcedzić i przelać do dużej miski.
Dodaj margarynę i pozostałe 4 składniki, mieszając, aż margaryna się rozpuści.
Wskazówka: te smaczne, delikatne Grochy są wspaniałe z grillowaną nogą jagnięciny i pieczonymi młodymi ziemniakami.