Grissini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Grissini spróbować. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 26 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, ciasto chlebowe, ser parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grissini z Prosciutto, Mesclun z Prosciutto Grissini, oraz Sól i pieprz Grissini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Znajdź wzdłużnie szew w cieście. Zaczynając od szwu, delikatnie rozwałkuj ciasto w prostokąt na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rozwałkuj ciasto na prostokąt o wymiarach 15 x 13 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Ciasto równomiernie posmarować 1 łyżką oleju.
Połącz ser z 4 kolejnymi składnikami (przez sól), dobrze mieszając; połowę masy posyp równomiernie na ciasto, delikatnie naciskając, aby się przylgnęło. Odwróć ciasto.
Ciasto wymieszać z pozostałą 1 łyżką oleju; posypać pozostałą mieszaniną sera.
Pokrój ciasto wzdłuż na 48 cienkich pasków (o grubości około 1/4 cala) za pomocą noża do pizzy.
Umieścić paski na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w partiach w 425 przez 4 minuty lub do złotego i chrupiące.