Grillowany Zakwas Cheddar Melt
Grillowany zakwas Cheddar Melt może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś zakwas, zmielony okrągły, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Indyk, Cheddar i żurawina na zakwasie, Grillowane Pimiento, Cheddar i boczek na zakwasie, oraz Grillowany ser na zakwasie z pieczonym Poblanosem, wędzonym cheddarem i Curry brązowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 łyżeczkę masła w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 4 minuty lub aż złoty kolor będzie brązowy, często mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Połącz wołowinę, pieprz i sól w średniej misce. Podzielić mieszaninę wołowiny na 4 równe porcje, kształtując każdy w 1/4-cala-gruby Owalny patty.
Umieść paszteciki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 4 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Umieść 1 plasterek sera na każdym z 4 kromek chleba; top każdy plasterek z 1 patty i 3 łyżki mieszanki cebuli. Przykryć pozostałymi kromkami chleba. Roztopić 1/2 łyżeczki masła w patelni pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu; dodać 2 kanapki na patelni. Gotować przez 4 protokół z każdej strony, aż rumiane i ser topi. Powtórz procedurę z 1/2 łyżeczki masła i pozostałych kanapek.