Grillowany Tuńczyk z salsą z awokado

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany Tuńczyk z awokado Salsa może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 5,53 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 288 kalorii, 43g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz steki z tuńczyka żółtopłetwego, brązowy cukier, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z Chipotle Ponzu i salsą z awokado, Salsa Tunan i awokado, oraz Zapiekany Tuńczyk z salsą z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu.
Rybę posypać 1/4 łyżeczki soli.
Połączyć cukier i 1 1/2 łyżki soku; rozprowadzić równomiernie na rybie. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę na patelnię i gotuj 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podczas gdy ryby gotuje, połączyć pozostałe 1/4 łyżeczki soli, 1 1/2 łyżki soku, pomidor, kolendra, awokado, i jalapeo, podrzucając delikatnie.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Merlot dyrektora]()
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.