Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Grillowany Tuńczyk z makadamia-Crusted z Papaya Salsa może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 46g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 7,56 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać papai można śledzić to danie główne z Papaja Guawa Granita jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z gorącym ananasem-Papaya Salsa, Grillowany Tuńczyk Z Salsą Mango-Papaya, oraz Chile-Crusted przegrzebki z Mango-Papaya Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć papaja, cebula, i papryka w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Zwykły Ananas
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj kolendrę, sok z limonki, czosnek, i gorące Chile pasty. Wrzucić do połączenia, następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Chili
1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Steki z tuńczyka posmarować oliwą z oliwek, następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Stek Z Tuńczyka
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
5
Jajka ubić w płytkiej misce, aż będą gładkie. Zanurz steki z tuńczyka w jajku i pozwól, aby nadmiar jajka uciekł. Naciśnij do orzechów macadamia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
Stek Z Tuńczyka
(Keebler)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Gotować steki z tuńczyka na rozgrzanym grillu do pożądanego stopnia doneness, około 2 minut na stronę dla średnich.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest pochodzenie winnic Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.