Grillowany Szafran z jagnięciną

Grillowany Szafran z jagnięciną
Grillowany Szafran z jagnięciną to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 27g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.75 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tłusty grecki jogurt, ząbki czosnku, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stelaż z jagnięciną z ryżem szafranowym, Grillowany stelaż z jagnięciną, oraz Grillowany stelaż z jagnięciną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić jagnięciną solą i pieprzem i umieścić każdy stojak jagnięciny w dużej, zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Stojak BaranekStojak Baranek
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Czosnek, jogurt, olej, Skórka z cytryny i szafran ubić w małej misce i podzielić między torebki. Uszczelnij worki, wypychając nadmiar powietrza; obróć się, aby pokryć. Jagnięcinę przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SzafranSzafran
CzosnekCzosnek
JogurtJogurt
JagnięcinaJagnięcina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przygotuj grill na średnie-wysokie, pośrednie ciepło. (W przypadku grilla węglowego węgle bankowe znajdują się po 1 stronie grilla; w przypadku grilla gazowego pozostawić 1 palnik wyłączony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usunąć jagnięcinę z marynaty i wytrzeć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
JagnięcinaJagnięcina
5
Umieścić jagnięcinę na bezpośrednim ogniu i gotować, obracając i przechodząc do chłodniejszej części grilla w razie potrzeby, aby uniknąć flary-ups, aż rumiane na całym, 8-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przenieś jagnięcinę do chłodniejszej części grilla. Przykryć grilla i ugotować jagnięcinę, obracając od czasu do czasu, aż termometr błyskawicznie odczytany włożony do środka zarejestruje 125° dla średnio rzadkich, około 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Niech jagnięcina odpocząć 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
8
Pokroić w pojedyncze kotlety.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn