Grillowany Marynowany Stek Z Flanki

Grillowany Marynowany Stek Z Flanki
Grillowany marynowany stek z boku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Mieszanka liści rozmarynu, sherry, sos worcestershire, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to mo J " stek marynowany i grillowany, Grillowany Marynowany Stek Z Flanki, oraz Grillowany Marynowany Stek Z Flanki.

Instrukcje

1
Steki ocena w krzyżowy wzór z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Pozostałe składniki ubijamy razem; steki zalewamy w naczyniu, obracając do okrycia. Przykryć; przechowywać w lodówce przez 4 godziny, obracając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Doprowadzić stek do temperatury pokojowej. Rozgrzać grill na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć steki i wyrzucić marynatę. Grill, obracając raz, 8 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Niech steki odpocząć na 10 minut przed carving.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Rabble Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn