Grillowany Indyk Marynowany W Cytrusach

Grillowany Indyk Marynowany W Cytrusach
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Marynowany cytrusami Grillowany Indyk może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 69g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.64 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, chili z wolnego wybiegu, Tajskie ptasie chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mandarynki, można śledzić to danie główne z Naleśniki śniadaniowe z kandyzowanymi mandarynkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Indyk Marynowany Cytrusami, Marynowany Cytrusowy Kurczak Z Grilla, oraz Grillowany Kurczak Meksykański Marynowany W Cytrusach.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wszystkie składniki marynaty w misce i zalej dużą ilością oliwy z oliwek. Wyciśnij wszystko razem z rękami, aby zmiksować wszystkie smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Niech rzeźnik pokroi indyka na 4 kawałki i usunie kości z piersi. (Zachowaj szyję i kręgosłup na sos.) Aby marynować, umieścić indyka na dużym talerzu i zalać marynatą; odwrócić indyka w marynacie, aby upewnić się, że jest dobrze pokryte z obu stron. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Wyjmij indyka z lodówki na około 1/2 godziny, zanim będziesz gotowy do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Rozgrzej grill do średniej i przetrzyj ruszt odrobiną oleju. Marynatę wytrzeć z indyka i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MarynataMarynata
Cała TurcjaCała Turcja
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Kładziemy indyka na grillu, skórkę do dołu i gotujemy przez 30 minut. Odwróć ptaka i kontynuuj grillowanie, fastrygowanie większą ilością oliwy z oliwek, aż soki będą czyste, a wewnętrzna temperatura uda wyniesie 180 stopni F, W sumie około 1 godziny. Odstawić, przykryć folią i pozostawić na około 10 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn