Grillowany Grecki Squash Letni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj grillowanego greckiego squasha letniego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Mieszanka dyni, płatki pieprzu, zakupiony grecki sos sałatkowy vinaigrette, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany Grecki Squash Letni, Grecki marynowany Grillowany bakłażan i Kabaczek letni, oraz Letnie Squash po grecku.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, połączyć cukinię, lato squash, sos sałatkowy i płatki pieprzu; wrzucić do herbu.
Włożyć cukinię i squasha do koszyka grillowego (grill "Wok"). Rezerwa mieszaniny w misce.
Gdy grill jest podgrzewany, umieść kosz grillowy na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 10 do 12 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj pomidory do mieszaniny w misce; wrzucić do herbu.
Dodaj ciepłą cukinię i squash; wrzucić do herbu.
Podawać z łyżką szczelinową.