Grillowany Czosnek-Ostrygi Romano
Grillowany czosnek-ostrygi Romano wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 438 kalorii, 3G białka, oraz 48 g tłuszczu na porcję. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, chleb, ser romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sos Czosnkowo-Romano, Szybki Chleb Czosnkowy Romano, oraz Czosnek Romano Słodkie Ziemniaki Frytki.
Instrukcje
Roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu, aż masło stanie się jasne; od góry odtłuścić pianę. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i wymieszaj czosnek. Gotować 1 minutę i zdjąć z ognia.
Ostrygi Shuck, utrzymując jak najwięcej likieru ostryg w miejscu, jak to możliwe. (Aby zobaczyć film o tym, jak przeciąć ostrygę, odwiedź naszą siostrzaną stronę myrecipes.com.)
Każdą ostrygę posypać 1 łyżeczką sera. Grill na dużym ogniu 3 minut lub aż ser brązowieje.
Skropić każdą ostrygę od 1 do 2 łyżeczek masła i grillować 1 do 3 minut.
Zdjąć z ognia i posypać pieprzem.
Podawać natychmiast z chlebem i pozostałym masłem na boku.