Grillowany chleb pomidorowy z Prosciutto

Grillowany chleb pomidorowy z Prosciutto
Grillowany chleb pomidorowy z Prosciutto wymaga z grubsza 26 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 871 kalorii, 31g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek, cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana Pizza pomidorowa, figowa i Prosciutto, Pomidorowo-Prosciutto Grillowany Ser, oraz Grillowane kotlety cielęce z sosem pomidorowym Prosciutto.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry. Pomidory wrzucić do oleju i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Umieść na grillu w koszu do grillowania i grilluj, aż zwęglone i zmiękną, obracając kilka razy, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć do miski. Czosnek zmiażdżyć z odrobiną soli do postaci pasty i dodać do miski z kilkoma łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pieczywo posmarować oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i ułożyć na grillu. Grillować chleb, aż lekko złoty kolor z obu stron, o 20 sekund na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Połączyć ricottę z odrobiną oliwy z oliwek w małej misce i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać trochę mieszanki pomidorowej na chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Przez CiastoPrzez Ciasto
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Połóż prosciutto na górze. Polać mieszanką ricotty i udekorować wyciśniętym na wierzch sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
ProsciuttoProsciutto
Przez CiastoPrzez Ciasto
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn