Grillowanie: Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Grillowanie: sałatka ze słodkich ziemniaków może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 38 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz kliny z limonki, oliwę z oliwek, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sezon grillowania! Chipotle Burger i pikantna sałatka ziemniaczana, Grillowanie: Tłuczone Słodkie Ziemniaki, oraz Grillowanie: Tajskie Roladki wołowe ze słodkim sosem Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu przykryć ziemniaki osoloną zimną wodą o 1 cal i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, aż nóż do parowania włożony do ziemniaka wyjdzie z pewnym oporem, około 15 do 30 minut, w zależności od wielkości ziemniaków.
Światło 1 komin pełen węgla drzewnego. Podczas gdy węgiel jest oświetlenie i ziemniaki gotują, ubić razem olej, sól, i kminek w małej misce.
W durszlaku odcedzić ziemniaki i spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia. Ostrym nożem obrać ziemniaki i pokroić w poprzek na plasterki o grubości 1/2 cala.
Mieszankę oleju pędzla po obu stronach plastrów ziemniaków, zachowując pozostały olej z kminku.
Grillować plastry na naoliwionym ruszcie bezpośrednio nad gorącymi węglami do złotego koloru, około 1-3 minut z każdej strony i przenieść szczypcami na talerz.
Cienko pokroić cebulkę po przekątnej i posypać ziemniakami.
Sok z limonki ubić do pozostałego oleju z kminku z solą i pieprzem do smaku i skropić ziemniakami.
Podawać sałatkę ziemniaczaną z limonką i posypaną kolendrą.