Grillowane warzywa i Ravioli
Grillowane warzywa i Ravioli mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ravioli z serem, paprykę, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Grillowane warzywa i Ravioli, Ułożone warzywa i Ravioli, oraz Szwajcarski Chard i szpinak ravioli Nudi w prostym sosie pomidorowym z " wspaniałych warzyw Włoch.
Instrukcje
Stojak do grilla natryskowego z natryskiem do gotowania.
Węgle grzewcze lub grill gazowy fordirect ciepła.
Wymieszać 2 łyżki oleju, czosnek pieprz i sól.
Pędzel na ciętych stronach warzyw.
Przykryć i grillować cukinię, paprykę i cebulę, pokroić boki w dół, 10 do 12 minut, szczotkowanie od czasu do czasu mieszaniną oleju, aż będzie krucho-miękka.
Podczas gdy warzywa są grillowane, gotuj i osuszaj ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Wróć do rondla.
Cukinię pokroić w poprzek na plasterki 1/4 cala.
Pokrój paprykę w plastry. Cebulę oddzielić na kawałki. Wrzucić ravioli, warzywa, pozostałe 2 łyżki oleju, bazylii i tymianku; ciepła przez.