Grillowane Słodkości

Grillowane Słodkości
Grillowane Sweetbreads może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 75 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól, ciastka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Grillowane ciastka na zwiędłym szpinaku z sosem słodko-kwaśnym boczkiem, Sweetbreads, oraz Sweetbreads Sauté.

Instrukcje

1
Dobrze opłucz sweetbreads, a następnie przenieś do garnka 6-quart i dodaj wodę, ocet i sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i gotować delikatnie 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić słodkości w durszlaku, a następnie przenieść do miski z lodem i zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podczas gdy słodkości są chłodzenia, przygotować grill do gotowania na bezpośrednim ogniu ze średnio gorącym węglem drzewnym (umiarkowanie wysokie ciepło dla gazu; patrz "procedura grillowania").
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Odcedzić słoiki, następnie delikatnie osuszyć i oddzielić na mniej więcej 1 1/2-calowe kawałki (około 2
5
używając palców. Do miski wrzucić kawałki słodkiego chleba z olejem, następnie nawleczyć na szaszłyki (po 5 sztuk na każdym). Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Grilluj sweetbreads na lekko naoliwionym stojaku grillowym (przykrytym tylko przy użyciu grilla gazowego), okazjonalnie obracając się, aż do złotego brązu, łącznie 5 do 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieść na talerz i odstawić, luźno pokryte folią, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Sweetbreads można grillować na gorącej lekko naoliwionej dobrze przyprawionej dużej (2-palnikowej) patelni grillowej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn