Grillowane szparagi z cytryną i czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych szparagów z cytryną i czosnkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Jeśli masz paprykę, sól i pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane szparagi z cytryną i czosnkiem, Szparagi grillowane z czosnkiem, rozmarynem i cytryną, oraz Szparagi Cytrynowo-Czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć szparagi. W małej misce połącz olej, czosnek, skórkę i paprykę i wymieszaj widelcem.
Ułóż szparagi obok siebie i przebij na 2 drewnianych szaszłykach, tworząc tratwę.
Ułożyć tratwy na grillu i posmarować mieszaniną oleju. Gotować do pożądanej kruchości i doprawić solą i pieprzem.