Grillowane steki z płaskiego żelaza , kasza manna i kremowa truflowa

Grillowane steki z płaskiego żelaza , kasza manna i kremowa truflowa
Grillowane steki z płaskiego żelaza , Semolinan krążki cebuli i kremowa trufla może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1052 kalorie, 58g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz jajka, sodę oczyszczoną, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowane steki z płaskiego żelaza z sosem Chimichurri, Whiskey Glazed Flat Iron steki i grillowane ziemniaki, oraz Steki żeliwne z grillowaną kukurydzą i masłem kminkowo-limonkowym.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot tradycyjnie był używany do mieszania miękkości i bogactwa w mieszanki Cabernet, ale teraz stał się jednym z najpopularniejszych czerwonych win z Kalifornii. Seria diamentów Francisa Coppoli z 1999 roku Blue Label Merlot jest hojna i bogata. Jest wytwarzany z niewielkich ilości Syrah i Cabernet Sauvignon, aby dodać osobowości i podnieść aromaty. Merlot jest starzony w nowych do trzyletnich beczkach z francuskiego dębu przez osiem miesięcy. Aromaty jagód i jeżyn z owoców wyróżniają się w nosie, które integrują się ze stylową jakością Tasty z dębu. Na podniebieniu identyfikowalne smaki malin i gęstych niebieskich owoców jammy łączą się z elegancką strukturą win, aby wspierać stylowe i długie wykończenie. Diamentowa Seria Merlot z 1999 roku jest niezwykle zachęcająca z wielkim bogactwem i urokiem; można ją pić teraz lub można ją odłożyć na dwa do pięciu lat.
TrudnośćNormalny
Gotowe W29 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn