Grillowane kotlety wieprzowe z dodatkiem Bazyliowo-czosnkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanych kotletów wieprzowych z bazylią i czosnkiem. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 275 kalorii, 29g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, gruba sól, kotlety wieprzowe ribeye i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z bazylią i czosnkiem, Kotlety Wieprzowe Z Bazylią I Czosnkiem, oraz Kotlety wieprzowe po włosku z bazylią i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Po uruchomieniu maszyny upuść czosnek przez rurę zasilającą robota kuchennego, aby zmielić. Zatrzymać, dodać świeżą bazylię i proces aż posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Pomarańcza, Skórka
Mięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodaj sok z cytryny, olej, sól i pieprz i proces, aby cienkie mokre pocierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Obie strony kotletów schabowych posmarować mieszanką bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Odstawić 15 do 30 minut.
5
Przygotować średnio gorący ogień w grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Umyj ruszt i nasmaruj go. Kotlety grillowe, na bezpośrednim ogniu, obracając się raz, do średnio rzadkiej doneness, 5 do 6 minut na stronę, lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 63°, a następnie 3-minutowy czas odpoczynku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.