Grillowane kotlety jagnięce z dressingiem prowansalskim

Grillowane kotlety jagnięce z dressingiem prowansalskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $13.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 708 kalorii, 69g białka, oraz 46 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać tymianek, sól i pieprz, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską, Prowansalskie Kotlety Jagnięce Duszone, oraz Grillowana Jagnięcina Prowansalska dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym, pulse filety sardeli z roztrzepanym czosnkiem i sokiem z cytryny, aż drobno mielone.
Dodać oliwę z oliwek i przetworzyć mieszaninę sardeli, aż będzie gładka.
Dodać posiekane oliwki, tymianek i rozmaryn i pulse do mieszania. Przyprawić SOS Provenal lekko solą i pieprzem i rezerwy.
Rozpal grill lub rozgrzej żeliwną patelnię grillową. Kotlety jagnięce doprawiamy obficie solą i pieprzem. Grillować kotlety jagnięce na dużym ogniu, obracając je raz, aż rumiane na całym, o 7 minut dla średnio rzadkich mięsa.
Przelać kotlety jagnięce na duży półmisek, łyżkę dressingu Provenal na wierzchu i podawać.