Grillowane kotlety jagnięce z pieprzem i pikantnym sosem miętowym

Grillowane kotlety jagnięce z pieprzem i pikantnym sosem miętowym
Grillowane kotlety jagnięce z pieprzem i pikantnym sosem miętowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 84g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,11 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ocet słodowy, wielobarwne ziarna pieprzu, kotlety jagnięce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kotlety jagnięce z grilla z sosem Cilantro miętowym przepis, Kotlety Jagnięce Z Grilla W Sosie Pomarańczowo-Miętowym Jogurtowym, oraz Grillowane Kotlety Jagnięce Z Syropem Cukrowym Sosem Miętowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić sos do zanurzania: umieścić ½ szklanki liści mięty w żaroodpornej średniej wielkości szklanej lub ze stali nierdzewnej misce. W małym rondlu ze stali nierdzewnej, doprowadzić wodę na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Dodać cukier i mieszać do całkowitego rozpuszczenia.Wymieszać z octem, czosnkiem i ¼ łyżeczki soli. Nadal gotować 8 lub 10 więcej minut, aż sos zmniejsza niektóre i staje się lekko syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
3
Wlać mieszaninę na miętę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
1
Rozgrzać grill do średniego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
2
Posypać kotlety z solą i lekko pokruszony pieprz, i grill, aż ledwo gotowane przez, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z zastrzeżonym sosem do zanurzania i gałązkami mięty w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn