Grillowane kiełbaski z winogronami i kapustą
Grillowane kiełbaski z winogronami i kapustą to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką kiełbaski z kopru włoskiego, sól i pieprz, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują Grillowane włoskie kiełbaski z pieczonymi winogronami i serem z owczego mleka, Pieczone Kiełbaski Z Czerwonymi Winogronami, oraz Pieczone Kiełbaski I Winogrona.
Instrukcje
W 12 do 14 cali saute patelni, podgrzewać oliwę z oliwek aż do palenia.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie i zacznie brązowieć, około 6 do 7 minut.
Dodaj winogrona i kapustę i gotuj, aż kapusta będzie miękka, a niektóre winogrona się rozszerzą, około 12 do 15 minut.
W międzyczasie umieść kiełbasę na grillu i gotuj, obracając się regularnie, około 12 do 15 minut.
Do mieszanki kapusty dodać ocet i doprawić solą i pieprzem.
Kiełbasę ułożyć na kapuście i podawać z patelni.