Grillowane kanapki z indykiem, boczkiem, Radicchio i serem pleśniowym
Grillowany Indyk, bekon, Radicchio i kanapki z serem pleśniowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 22g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pod ręką wędzony boczek, Indyk, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Spróbuj Grillowane Kanapki Z Indykiem, Boczkiem, Radicchio I Serem Pleśniowym, Kanapki z serem pleśniowym, Radicchio i figą, oraz Grillowany ser pleśniowy i bekon bazylia hamburgery z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Transfer na ręczniki papierowe.
Wylać tłuszcz z patelni; patelnia rezerwy.
Majonez i ser pleśniowy rozgnieść w misce do grubego puree; doprawić pieprzem.
Umieść chleb na powierzchni roboczej. Masę serową podzielić na kromki chleba, równomiernie rozprowadzić. Podziel boczek, radicchio i indyka między 2 kromki chleba. Wierzch z pozostałym chlebem, ser od strony dołu. Stopić 2 łyżeczki masła w reserved patelni na średnim ogniu.
Miejsce kanapki na patelni.
Na wierzchu kromek chleba rozprowadzić 2 łyżeczki masła. Pokrywa z pokrywką, która jest nieco mniejsza niż patelnia. Kanapki gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół na stronę.