Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli

Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli
Grillowane kalmary na łóżku z białej fasoli może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 847 kalorii, 40g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Jeśli masz chili, oliwę z oliwek, płaskie liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Śródziemnomorskie Orzo z białą fasolą i kalmarami, Węgiel Grillowane krewetki i kalmary z grillowanymi cytrynami i wędzonymi pomidorami-czarna oliwka, oraz Grillowana Sałatka z kopru włoskiego z Orzo i białą fasolą.

Instrukcje

1
Aby fasola, w rondlu, połączyć fasolę i zimnej wody na pokrycie przez 2 cale. Namoczyć fasolę na noc, następnie odcedzić i dodać świeżą zimną wodę do pokrycia przez 2 cale. Ewentualnie doprowadzić fasolę do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 2 minuty, następnie zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i dodać świeżej wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
3
Dodać liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku do fasoli, ustawić na średnim ogniu i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć ogień na raz do bardzo niskiego dusić i gotować, aż fasola będą miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą morską i białym pieprzem. Odstawić fasolę do bulionu.Przygotuj średnio gorący ogień w grillu lub rozgrzej brojlery. Zanurz 8 długich drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, a następnie drain.To zrobić vinaigrette, w małej misce, ubić razem oliwę z oliwek i ocet, a następnie ubić solą i białym pieprzem. Zestaw aside.To zrobić salsa verde, w misce, za pomocą drewnianej łyżki, mash razem oliwy z oliwek i chleba do postaci pasty. Wymieszać pietruszkę, kapary, anchois, czosnek i ocet. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Odstawić.Nawlecz ciała kałamarnic i macki na szaszłyki. Zalać oliwą z oliwek i doprawić obie strony solą i białym pieprzem.Nasmaruj stojak na grilla papierowym ręcznikiem nasączonym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
VinaigretteVinaigrette
SardeleSardele
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
KałamarnicaKałamarnica
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Umieść szaszłyki na stojaku do grilla lub broil 2 do 3 cali od źródła ciepła, obracając raz, aż kałamarnica jest lekko zabarwiony, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
5
Przenieść na talerz.
6
Fasolę odcedzić z prawie całego bulionu i wyrzucić liść laurowy, chili, cebulę i gałązkę tymianku. W razie potrzeby podgrzać na małym ogniu.Wrzucić fasolę z połową vinaigrette. Wrzucić rukolę z pozostałym vinaigrette. Aby służyć, ułóż jedną czwartą rukoli na każdym talerzu i wierzch jedną czwartą fasoli i 2 szaszłyki kalmarów. Łyżka trochę salsa verde na każdym szaszłyku i podać pozostały sos na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
VinaigretteVinaigrette
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
KałamarnicaKałamarnica
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
2 łyżki Whisky Sour Mash2 łyżki Whisky Sour Mash
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Służy 4.Adaptacja z serii Williams-Sonoma Collection, Seafood, autorstwa Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn