Grillowane Kaboby Warzywne
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 193 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw taco, kukurydzę do uszu, dressing i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany stek i Kaboby warzywne, Grillowane Kaboby wołowe i warzywne, oraz Grillowany Kurczak-Kaboby Warzywne.
Instrukcje
Jeśli używasz bambusowych lub drewnianych szaszłyków, mocz w wodzie przez 30 minut przed użyciem, aby zapobiec przypaleniu.
Wymieszaj przyprawę taco i dressing. Pozostałe składniki nitka, na przemian warzywa, na 2 szaszłyki, pozostawiając przestrzeń między kawałkami.
Zmiksuj mieszankę opatrunkową na warzywach.
Przykryj i grilluj kabobs na średnich węglach 4 cale od ciepła 25 do 30 minut, często obracając i szczotkując sosem, aż warzywa będą miękkie.