Grillowane Burgery z indyka z cheddarem i dymnym Aioli

Grillowane Burgery z indyka z cheddarem i dymnym Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych hamburgerów z indyka z cheddarem i Smoky Aioli. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 825 kalorii, 36g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, nasiona kminku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane Burgery Z Indyka Z Cheddarem I Dymnym Aioli, Grillowane Burgery z indyka z cheddarem i Smoky Aioli, oraz Pieczone Jalapeño Cheddar Turcja hamburgery z BBQ Aioli.

Instrukcje

1
Toast nasiona kminku i nasion kolendry w małej patelni na średniej wysokiej ciepłotyla aromatyczne i nieco ciemniejszy kolor, potrząsając patelni często, o 1 1/2 protokół. Super. Prażone nasiona drobno zmielić w młynku do przypraw lub w moździerzu z tłuczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
Nasiona KminkuNasiona Kminku
NasionaNasiona
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
W małej misce ubić majonez, 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, świeży sok z cytryny, wędzoną paprykę, czosnek i zmielone przyprawy. Doprawić aioli do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: Aioli można wykonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
Papryka WędzonaPapryka Wędzona
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
AioliAioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieścić indyka w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać 2 łyżki aioli; delikatnie wymieszać. Za pomocą damphands podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, a następnie uformować każdą z nich na cienkie patty o grubości 3/4 cala, o średnicy około 3 1/2 cala. Używając kciuka, zrób małe wcięcie na środku każdego burgera. DO AHEAD: może być wykonany 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
AioliAioli
5
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
6
Hamburgery posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
7
Plastry cebuli i kawałki papryki posmarować olejem; posypać solą i pieprzem. Grilluj cebulę i paprykę, aż będzie miękka i zwęglona, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Grill hamburgery z indyka 5 minut. Przewrócić; grill aż prawie gotowane przez, o 4 protokół. Top każdy burger z 1 plaster sera i grill, aż mięso jest gotowane przez i ser topi się, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burgery Z IndykaBurgery Z Indyka
SerSer
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Umieść 1 burgera z indyka na każdym z 4 DNA bułki. Ułóż grillowane kawałki czerwonej papryki, a następnie grillowane plastry czerwonej cebuli. Top każdy z dollop aioli i trochę rukoli. Przykryć hamburgery z kok tops i służyć z kiszonych klinów i wióry kukurydziane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burgery Z IndykaBurgery Z Indyka
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
RukolaRukola
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
AioliAioli
RolkaRolka
10
W porcji: kalorie (kcal) 657,7, % kalorii z tłuszczu 61,6, tłuszcz (G) 45,0, tłuszcz nasycony (G) 10,7, Cholesterol (mg) 109,0, węglowodany (g) 24,7, błonnik pokarmowy (G) 2,0, cukry ogółem (g) 3,9, węglowodany netto (g) 22,7, Białko (g) 35,8
11
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn