Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych szparagów i sałatki szpinakowej. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz Ilość słodzika, papryka, orzechy włoskie, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany kurczak i szparagi Caprese Sałatka szpinakowa z boczkiem i awokado, Sałatka Szparagowa Na Ciepło, oraz Sałatka Szpinakowo-Szparagowa Z Sosem Truskawkowym.
Instrukcje
1
Posypać solą i pieprzem, i wrzucić do dystrybucji oleju i przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Umieść szparagi na grillu i gotować, obracając często, aż dopiero zaczynają się brązowe w miejscach, ale nadal chrupiące i jasnozielone, o 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z ognia i przeciąć włócznie na pół. Wrzucić szpinak z sosem i ułożyć w dwóch miseczkach lub talerzach. Szparagi podzielić na dwie sałatki i posypać łyżką orzechów włoskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione