Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera
Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 229 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz orzeszki piniowe, morele, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera, Grillowana Sałatka z moreli, rukoli i koziego sera, oraz Grillowana Sałatka Z Morelami I Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W średniej misce wrzucić morele z 1 łyżką oliwy z oliwek i tymiankiem i doprawić solą i pieprzem.
Grillować połówki moreli na dużym ogniu przez około 5 minut, obracając raz, aż lekko zwęglone i zmiękną.
Tymczasem, na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 3 protokół.
Przenieść orzechy do deski do krojenia i drobno posiekać.
Umieść orzeszki piniowe w średniej misce.
Wlać ocet i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić. Ułóż plastry koziego sera na talerzach. Top z połówkami moreli i sałatką z rukoli i podawać od razu.