Grillowana Sałatka z kurczakiem, brzoskwiniami i rukolą
Sałatka z grillowanego kurczaka, brzoskwiń i rukoli to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brzoskwinie, oliwę z oliwek, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowana Sałatka Brzoskwiniowo-Haloumi Z Rukolą, Grillowana Sałatka Z Brzoskwiń I Rukoli Ze Szczypiorkiem Vinaigrette, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka-rukola z grillowaną salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Ubij razem 4 łyżki. olej, ocet, szalotka, musztarda i 1/2 łyżeczki. sól.
Brzoskwinie pędzlem z 1 łyżeczką. olej. Grill, płaska strona w dół, aż do ogrzania, o 4 protokół.
Umyj kurczaka po obu stronach z pozostałymi 2 łyżeczkami. olej i posypać solą. Grill aż gotowane przez, obracając raz, o 8 minut w sumie.
Kurczaka pokroić w cienkie ukośne plastry.
Brzoskwinie pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.
W dużej misce, wrzucić warzywa z sosem. Podziel zieleninę między talerze do serwowania, top z połówkami brzoskwini i pokrojonym kurczakiem i podawaj.